VIDEO TIPY

Okénko Radka Davida Kreativita v kuchyni-část 2.

CHEF CLUB REPORT – Další díl o kreativitě v kuchyni s Radkem Davidem. Vše začíná od správné kombinace surovin a dál je už to pouze na kreativitě kuchaře. Co takhle tatarák z lososa v různých podobách?

 

Další články

Putování za lokální gastronomií díl 1.

CHEF CLUB REPORT – PUTOVÁNÍ ZA LOKÁLNÍ GASTRONOMIÍ DÍL 1. Česká gastronomie se ubírá konečně

Bocuse d’Or Česká republika 2016

CHEF CLUB REPORT - V uplynulém týdnu se v Makro akademii v Praze uskutečnilo

Gastro Junior Brno – Bidvest Cup 2016

CHEF CLUB REPORT - V sobotu 16. 1. 2016 skončila nejvýznamnější juniorská soutěž v

Okénko šéfkuchaře

CHEF CLUB REPORT - Okénko šéfkuchaře - S Radkem Davidem o kreativitě v kuchyni.

Je na učňovském školství opravdu všechno špatně?

CHEF CLUB REPORT - Je na učňovském školství opravdu všechno špatně? Média jsou plná vyjádření

Na slovíčko s Radkem Davidem

CHEF CLUB REPORT – Na slovíčko s Radkem Davidem. Jeden z našich nejuznávanějších šéfkuchařů se

Dýně v podání s lososem sous vide

CHEF CLUB REPORT - sezonní lokální surovina je trumf v rukách zručných kuchařů. Patrik

Zvěřinové menu v AMUSE restuarantu

CHEF CLUB REPORT - Zvěřina sice není jen záležitost podzimu, ale sezona je sezona.

Angus Double Chesseburger

CHEF CLUB REPORT - Jak na poctivý Double Chesseburger? Nechte si poradit od profíka

Kuchař roku 2015/2016

CHEF CLUB REPORT – Začátek října se nesl ve znamení festivalu profesionální gastronomie –

AMUSE RESTAURANT

CHEF CLUB REPORT - Předkrm je vizitkou každé dobré restaurace. Péčí, kterou mu věnujete,

U Zlatého beránka v Žatci

CHEF CLUB REPORT - Sociální podnikání v gastronomii dává příležitost nezaměstnané mládeži ve věku

Miminoo – unikátní gril

CHEF CLUB REPORT: Grily mají mnoho podob. I to, co na nich naši kuchaři připravují

Polední menu na grilu!

CHEF CLUB REPORT: POLEDNÍ MENU NA GRILU! Nabízet polední menu na klasickém grilu není žádná

Koprova omáčka

CHEF CLUB REPORT - Koprovou omáčku buď milujeme nebo nenávidíme. Ať tak či tak

Video: Pečený filet z okouna

Martin Svatek (člen národního týmu AKC ČR, šéfkuchař hotelu Nautilus, Tábor) představuje Chef Club

Tajemství dvou příloh

Konečně v našich restauracích nastává doba, kdy obvykle nudné přílohy k hlavním poledním jídlům doznávají změny.

A přece se vaří!

Cesta vlakem na delší vzdálenost dnes už mnohým připadá spíš jako vítané dobrodružství, než