Vepřová panenka plněná jablky se švestkovou omáčkou a tymiánovými bramborami

Ingredience:

1500 g vepřová panenka
300 g jablka Granny Smith
80 g Kořenicí směs Steak Rozmarýn Chef Club
500 ml Švestková omáčka Chef Club
1500 g brambory Grenaille
150 g máslo
80 g tymián

Příprava:

Jablka oloupeme a nákrájíme na hranolky 5 x 5 x 100 mm a naplníme jimi vepřovou panenku, okořeníme KS Steak Rozmarýn, upečeme v kovektomatu dorůžova. Brambory uvaříme ve slupce, poté opečeme na másle, stáhneme z ohně  a přidáme nasekaný tymián. Omáčku připravíme dle návodu.

Kalkulační list

Produkty z receptu:

VIT440_11_Spice Mixes_Rozmaryn

Steak Rozmarýn

VIT440_22_Svestkova-omacka

Švestková omáčka

Další recepty

12_7139

Steak z hovězí roštěné s pečeným bramborem a restovanými hříbky, rajčatová omáčka

coko  muss a hnědák

Čokoládové brownies doplněné s mussem bílé čokolády

Fondy - PR - jidlo

Pečený filet z okouna s mlíčím v rybím vývaru ředkvičkami a chřestem

Jidlo 3

Kotleta z vepře s máslovou zeleninou a bramborové fondány

Kuchařka Národního týmu AKC ČR

Společně s kolegy z Národního týmu AKC ČR jsme exlusivně pro všechny naše přznivce připravili kuchařku zahrnujících 20 detailně zpracovaných receptů včetně ceny za porci. Máte-li o kuchařku zájem, zadejte email a my vám jí pošleme.