Vepřová panenka plněná jablky se švestkovou omáčkou a tymiánovými bramborami

Ingredience:

1500 g vepřová panenka
300 g jablka Granny Smith
80 g Kořenicí směs Steak Rozmarýn Chef Club
500 ml Švestková omáčka Chef Club
1500 g brambory Grenaille
150 g máslo
80 g tymián

Příprava:

Jablka oloupeme a nákrájíme na hranolky 5 x 5 x 100 mm a naplníme jimi vepřovou panenku, okořeníme KS Steak Rozmarýn, upečeme v kovektomatu dorůžova. Brambory uvaříme ve slupce, poté opečeme na másle, stáhneme z ohně  a přidáme nasekaný tymián. Omáčku připravíme dle návodu.

Kalkulační list

Produkty z receptu:

VIT440_11_Spice Mixes_Rozmaryn

Steak Rozmarýn

VIT440_22_Svestkova-omacka

Švestková omáčka

Další recepty

Jidlo 2

Pečené kachní prso s omáčkou ze sušeného ovoce, polentou a puré z hrušek s pálenkou

krepelka_demi_glace

Nadívaná křepelka mletým masem s omáčkou z červeného vína, opečené ryzce a václavky, bramborová kaše

coko  muss a hnědák

Čokoládové brownies doplněné s mussem bílé čokolády

danek_sipkova

Steak z daňka se šípkovou omáčkou s kaštany, zeleninové ragů a foukanou bramborovou kaší